Music

Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på musik :) är riktigt trött och måste upp till skolan imorgon... Den här helgen har jag bara varit hemma, har varit lite med min brorsa och hand kompisar annars har jag väl inte gjort så mycket fast ibland är det skönt att bara ta det lugnt :)

Imorgon ska jag till skolan och efter det måste jag se en film till ett jobb i skolan, så jag måste vara hemma imorgon för jag har den på min data.

Om några dagar får jag förhoppningsvis hem klänningarna+ skorna jag beställde från Nelly.com som jag ska ha på skolavslutningen och på balen! Jag kan visa hur dom ser ut när jag har fått hem dom :) Jag hoppas verkligen att dom passar och att dom ser ut precis som på bilden för dom va så finaa!! :D

Aja nu måste jag sova så att jag orkar upp imorgon, godnatt!


Bild

Juste kom på att jag skulle lägga upp en bild på en sak vi gjort på bilden i skolan. Vi skulle måla samma sak fast på två olika sätt. Jag gjorde en häst i fantasy och något mer som jag inte kommer ihåg vad det hette men man gör hela bilden med små prickar.


Trött

Jag är för trött för att skriva nu...

Vanilla

Förlåt att jag inte skrev något igår... Igår kväll började jag må så dåligt så jag orkade inte annars hade jag gjort det då. Jag mådde dåligt imorse med men åkte till skolan ändå, jag åkte hem lite tidigare dock. Idag har väl inget intressant hänt, jag har varit i skolan, köpt en ny parfym och hårinpackning. Inget mer tror jag.

Igår va jag ju i skolan, på lunchen köpte jag ett par nya shorts och sen va jag bara hemma och såg på big brother.

Bilder på det jag köpt:


Vaniljparfym från rusta, 40:-

Hårinpackning från rusta, kommer inte ihåg vad den kostade... Dåligt minne "host"

Shorts från hm, 249:-

Sommar!

Nu känns det att det börjar bli sommar! Hela dagen har jag velat gå runt i shorts men det kändes fortfarande lite kallt så jag väntar med det. Jag har ju tjatat jättemycket på att jag vill att det ska bli sommar och varmt, nu äntligen så börjar det bli riktigt varmt :D Det är ju bara ungefär 6 veckor kvar till sommarlovet och det ska bli så skönt :) Nu ska jag börja kolla efter avslutningskläder och kläder till balen men jag skriver mer senare!
Bye bye!
Här är en ring jag köpte från Åhléns idag för 69:-
Dagens outfit
Tröja: Vila, Shorts: Cubus, tights: ?, armband: Thailand

89 år

Hej!
Snart ska vi åka till gammelmormor som fyller 89 år idag :) Tidigare idag har vi inte gjort så mycket, spelat lite och pratat mest :P Just nu sitter jag vid datan medans Sarah spelar svampbob på Xbox. Idag ska jag ju hem och imorgon börjar skolan :( Jag vill inte! Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet så det är bara att stå ut.

Den här bilden är från igår och jag tycker den är lite rolig för det ser ut som att jag sitter i luften xD