:D

Just nu är jag jätteglad :D Jag fick reda på för en liten stund sen att jag kom in på det gymnasiet och linjen jag ville!!! Äntligen har jag fått reda på det och det är så skönt! Nu slipper man oroa sig, jag var nästan säker på att jag skulle komma in fast man kan aldrig vara helt 100% säker. 
 
Idag har jag bara varit hemma med min kusin och min brorsa, har varit så sjukt trött så jag har inte orkat göra något. Jag har sett lite på supernatural (det är en serie) Jag tycker att det är väldigt bra. 
 
Men ja nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva men jag skriver väl igen när jag känner för det! P&K, hejdå!
 
Här är från avslutningen i åttan
 
Här fick ni lite bilder för att jag inte uppdaterar så ofta. Dom två översta bilderna är från idag, den när jag har svampbob tröjan är ungefär 3 månader gammal och dom sista två är lite mer än ett år gamla. Jag kanske lägger upp fler lite äldre bilder imorgon :)
 

Saknar ridningen!

Heeeej!
 
Jag är sämst på att uppdatera, jag vet! Men jag har försökt med mobilen fast appen funkar inte så jag kan tyvärr inte göra det med mobilen. Datan sitter jag inte vid så ofta så det funkar inte heller.. Jag ska skriva lite som hänt medans jag inte har skrivit.
 
Söndagen efter avslutningen så red jag med Julia, det var första gången på ungefär ett år som jag red och jag saknar det så sjukt mycket! Vi red ut i skogen i lite mer än en timme och sen efter vi hade fixat hästarna och släppt ut dom så gick vi in till två föl som var så söta!! 
 
I torsdags åkte vi till hemse och stannade där till söndagen. Vi firade midsommar där med släkten på pappas sida och så firade vi min faster från USA som fyller 40. Det var riktigt trevligt hela helgen och vi ska kanske åka tillbaka i helgen igen för att fira min kusin. 
 
Dagarna efter det har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. 
  
 
 
 

Filmen

Som sagt såg jag ju Simon och ekarna. Den var fin och sevärd tycker jag, inte den bästa filmen jag sett men ändå bra :)


Simon och ekarna

Nu blir det att se på Simon och ekarna, återkommer senare om hur sevärd den är!


Sommarlov!

Det känns inte som att jag har sommarlov nu men det har jag!
Jag kan berätta lite vad som hänt under tiden jag inte bloggat. Vi var i stockholm med klassen en dag och gick på en rundtur inne i riksdagshuset, efter det åkte vi till tekniska museet och var där i nån timme. Sen fick vi åka vart vi ville och ha lite egen tid så att man kunde shoppa eller vad man nu ville göra. Sen skulle vi mötas vid centralstationen och ta pendeln till båten igen. Det var inte så jättekul för det regnade hela dan och jag tyckte inte att den där rundturen  var så värst rolig men alla tycker väl olika. Några dagar efter det åkta vi på klassresa fast vi åkte bara till fårö men det var mysigt ändå. Vi gjorde inte så mycket för det regnade och så hade vi inte planerat så mycket men sen på kvällen berättade vi spökhistorier och lite sånt. Dan efter åkte vi hem rätt så tidigt.

Igår såg vi på fotboll och vi gissade på hur det skulle sluta. Jag gissade på 3-1 till England men det blev det inte, istället vann pappa.

Jag har också fixat mylovebasket, titta gärna http://sofiahultberg.mylovebasket.com/

Jag skriver lite senare om lite som har hänt medans jag inte har bloggat :)


Grundskolan färdig!

Hej! Hoppas alla har haft en lika bra dag som mig! Nu är det äntligen sommarlov och grunskolan är avklarad! :D Vi fick också slutbetygen, jag är väldigt nöjd och känner att jag gjort mitt bästa.

Jag har inte bloggat på väldigt länge och det är för att nu på sista tiden har det varit väldigt mycket i skolan och jag har inte orkat men nu när det är sommarlov så kan jag nog skriva lite oftare, men förvänta er inte för mycket, det kommer kanske bli många mobilinlägg för jag ska försöka vara ute i solen så mycket jag kan den här sommaren så att jag blir brun!

Jag har inte så mycket planerat till sommaren, ska kanske åka till fastlandet och så ska jag jobba i ett par veckor med att plocka jordgubbar. Min faster + familj kommer också hit till Sverige och ska fira min fasters 40 årsdag, dom bor nämligen i Los Angeles så vi träffar dom inte jätteofta vilket är väldigt synd..

Juste, igår var det nians bal/avslutningsmiddag. Riktigt kul faktiskt! När vi kom dit så började det med att vi fick välkomsdrinkar och att dom skulle ta kort på alla nior tillsammans. Efter det fick vi gå in och äta, det var förrätt, varmrätt och efterrätt så efter det var man väldigt mätt! När vi hade ätit klart så tog dom bort borden så att man kunde dansa där och så ställde dom fram massa godis, chips och läsk. En riktigt lyckad kväll!

Eftersom jag inte har bloggat på så länge så lägger jag upp lite bilder från igår och idag också.
Balklänningen från nelly.com 499:-

Så hade jag håret från början..

.. fast jag släppte ut håret efter en stund

Snygg bild som Erica tog när jag fixade skon..

Jag och Ricci

Erica, Ricci, Jag

Efterrätten, riktigt god men orkade bara halva :P

Avslutningsklänning från nelly.com 399:-




Fick rosor av familjen

Och så fick jag mitt slutbetyg!