Duktig

Hej! Nu är jag hemma igen. Min mobil dog när jag va hemma hos Ricci så jag kunde inte blogga mer förren nu. Jag är väldigt sur på mig själv just nu för jag kan inte min PIN-kod och jag hittar den inte så jag kan inte starta min mobil just nu -.- Jag är en sån som verkligen inte klarar sig utan mobilen så jag får väl fortsätta leta sen.

Idag så va jag ju i skolan på möte med mina klassföreståndare, dom sa att allt såg bra ut och att jag säkert skulle komma in på det jag ville! Jag kom också på att vi inte har någon matte eller no imorgon så då slutar vi tidigare :) men ja efter mötet så åkte jag ju hem till Ricci och åt godis ;) Vi åkte lite senare hem till någon av hennes släkting och firade honom, riktigt trevligt faktiskt :) Efter det åkte vi hem till Ricci igen och så va jag där i typ 20 minuter sen kom mamma och hämtade mig :)

Ha det så bra! Hejdå!




Plugg med Ricci!



Plugg

Hej!
Sitter just nu hemma hos Ricci och pluggar. Det går ju väldigt bra ;) vi tänkte att vi behövde lite energi för att kunna plugga så vi köpte lite godis, det kanske inte va jättesmart för nu sitter vi och tjockar i oss det och pluggbiten glömde vi ;)

Jag skriver lite senare igen, ha det så bra. Hejdå!


I skolan

Hej!
Just nu sitter jag i skolan med Ricci. Om en stund kommer Erica också hit och då ska vi prata med antingen ena eller båda våra klassföreståndare. Efter det ska jag följa med Ricci hem och åka hem ikväll :)

När jag kommer hem sen måste jag jobba med alla beting vi fick eftersom vi typ är lediga idag :p vi får se hur det blir med det, jag är inte en sån som tycker om jobba hemma men ibland så måste man väl...

Imorgon har vi no-prov och det kommer inte gå bra, jag kan typ inget av det vi ska kunna så jag får väl IG på det...


Hemma igen

Så nu är jag hemma igen.
Efter att jag och Julia hade varit ute och gått med Milou så tog vi en varsin glass och satte oss vid datan igen :P Det känns som att de är de enda vi gjorde under hela tiden vi va typ. Jag fixade lite med bloggen så nu duger den väl, orkar inte göra mer idag så jag fortsätter väl antagligen imorgon :)
Jaja efter en stund såg vi på breaking dawn men jag va tvungen att åka mitt i filmen så jag såg bara en liten stund. Jag älskar twilight filmerna, dom är så sjukt bra!

Just nu sitter jag hemma inne på Mattias, min brors rum med datan och ska typ gå och lägga mig om en stund. Även fast jag sov så länge idag är jag sjukt trött så jag ska lägga mig tidigt :) haha jag säger nästan jämt att jag ska lägga mig tidigt men de blir typ aldrig så för jag kommer alltid på saker att göra :P

Ja, de här inlägget blev inte så roligt så jag bjuder på en bild från i somras!

Ha det så bra, hejdå!

)

Leo

Juste, jag tänkte lägga upp en bild på Leo i det andra inlägget fast jag glömde bort det :P Så fär kommer en bild på honom :)

Förlåt

Förlåt att jag inte har uppdaterat tidigare idag, men jag och julia vaknade typ vid 12 :P Efter det gick vi och åt frukost sen satte vi oss vid datan och här sitter vi fortfarande, vilket liv vi har ;)
Idag ska jag nog bara ta det lungt, haha jag tänkte skriva "eftersom det är skola imorgon" men sen kom jag på att vi har mentorsdag så jag behöver bara åka till skolan, prata med lärarna i en halvtimme och sen åka hem igen :D det var höjdpunkten på min dag att komma på det ;)
.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag kan ju skriva om vad jag brukar göra på fritiden. På min fritid brukar jag vara med kompisar, sitta vid datan och lite sånt. Jag har ridit förut också under några år fast för ungefär ett år sen slutade jag för att det blev för mycket med skolan och allt. Jag vill börja rida igen för jag älskar verkligen hästar men de är allt med vart och hur mycket det kostar och så. Jag har en egen häst fast han är 27 år så han rider jag inte längre för han är så gammal. Han heter Leo och är verkligen världens snällaste, han skulle aldrig få för sig att sparka, bocka eller något sånt.
.
Juste imorgon ska gymnasievalen vara inne också. Jag tog:
1: Ekonomi-ekonomi
2: Sam-beteendevetenskap
3: Humanistiska-språk
4: Hantverk-frisör
.
Jag hoppas verkligen på att jag kommer in på ekonomi för det är det jag verkligen vill gå men sam går väl också bra, fast allra helst ekonomi :)
.
Nu ska jag och julia gå ut med hennes hund Milou så jag skriver mer sen. Ni får ha det så bra under tiden!
Hejdå!

Trevligt!

Har nyss laddat ner appen blogg.se till min mobil :) vi får hoppas att den funkar för det verkar som att inget vill funka idag :( allt blir bara fel hela tiden.

Jaja, till något roligare, har inte blivit så mycket med att se twilight än men kanske lite senare. Sen det senaste inlägget jag skrev har det inte hänt så mycket, jag och Julia har suttit vid datan hela tiden och inte gjort så mycket mer.

Men ni får ha det så bra! Hejdå :)


Hej!

Hej!
Vet inte riktigt hur jag ska börja, men iallafall, jag heter Sofia och är 15 år :)
Jag har suttit här i ett par timmar och försökt få till allt, till slut orkade jag inte mer så det fick bli såhär sålänge.
Den här bloggen kommer att handla om mitt liv och vad jag gör på dagarna! Jag har haft ett par bloggar tidigare men det har inte funkat så bra, haha, jag har tröttnat efter ett par dagar. Har inte riktigt tålamod ;)
Just nu sitter jag och Julia (http://juliastuxberg.blogg.se/) i hennes säng och ska snart se på twilight och sen sova.
Jag kanske skriver något mer sen annars gör jag det imorgon.
Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!