Studsmatta

Jag vet att jag inte är bra på att blogga!
Idag har vi spelat, varit ute och hoppat studsmatta, fotat och lite annat. Eftersom det är valborg idag ska väl många åka och se på brasor eller nåt. Det ska nog inte vi, vi ska kanske åka och se någonstans men jag vet inte. Egentligen skulle vi hem till farmor och farfar och elda där men det blåser för mycket. Min kusin som är ungefär 9 månader har blivit sjuk och fått feber så vi ska kanske inte åka nånstans.

Imorgon ska vi fira min gammelmormor som fyller år och efter det ska jag hem.

Här är lite bilder från idag




Tidsinställt

Det här är ett tidsinställt inlägg som ni ser på rubriken.
Jag sover nog nu eller så har jag precis vaknat eller nåt, haha.

Jag skriver det här så att ni ska ha något att läsa medans jag inte kan skriva något, annars blir det inte så kul... Eftersom jag inte är så bra på att komma på vad jag ska skriva om så blir väl det här inte så kul heller. I fredags så hade typ alla fagning fast illafall högstadiet på solberga slapp det så jag behövde inte, det var väl tur för jag tycker verkligen inte om det! :O

Seriöst, jag har ingen aning om vad jag ska skriva längre, det kan ju inte vara så kul att bara läsa om vad jag gör varje dag? Ni kanske vill veta något om mig, eller? Om ni kommer på något ni vill veta så skriv det till mig på något sätt så svarar jag här i bloggen.

Ni får två bilder på mig från i höstas när jag och Sarah var i stockholm



Dom är rätt små, men något iallafall :)

Gamla bilder

Hej på er!
Jag sitter just nu bervid sarah medans hon ser på tv och när jag skriver. Idag har vi haft en trevlig dag, alla har varit trötta så vi har inte gjort något speciellt, ätit lite godis och så :)

Jag har ingen aning om vad vi ska göra imorgon så vi får väl se!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva, det är en anledning till att jag inte bloggat heller...
Jag skriver mer sen eller nån annan gång, bye bye :) P&K

Här får ni lite bilder jag tog i somras:





Hemse

Jag sitter just nu vid datan i hemse och ska väl snart gå ner och vara lite social med dom andra. Ni får förstå att jag inte kan uppdatera så jättemycket eftersom jag vill umgås lite.
Jag ville bara berätta det så jag skriver mer men när vet ingen! P&K

Skolan

Förlåt att jag inte skrev mer igår men först så packade jag och sen blev det så sent så jag var tvungen att gå och lägga mig.

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja.. Efter det åker jag med bussen till hemse! Det ska bli roligt att träffa alla där igen, känns som att det inte blir så ofta som jag vill.

Jag skriver förhoppningsvis lite senare igen p&k!


En helt vanlig dag

Som rubriken lyder så har det varit en helt vanligt dag idag. Jag slutar 20 i 2 på torsdagar så dagen går rätt fort. När jag kom hem gick jag till löpbandet och sprang i 30 min. Sen körde jag lite styrketräning och gick sen och duschade. Nu har jag precis kommit ur duschen och satt mig vid datan. Idag kommer det inte hända så mycket mer utan jag ska bara vara hemma och ta det lugnt eftersom jag åker till hemse imorgon direkt efter skolan. Jag slutar 20 över 3 och bussen till hemse går fem i halv fyra. Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket imorgon, vi får se helt enkelt.

Jag skriver igen lite senare och lägger nog upp någon bild. Vi hörs! :)

Godnatt!

Jag skriver ett till inlägg gör att säga Godnatt, jag orkar inte skriva mer idag efter det här så jag skriver imorgon, har inte heller några bilder att lägga upp så ni får klara er utan nu på kvällen :) p&k!


Nyduschad

Halloj!
Sen senast jag skrev har det inte hänt något roligt... Jag har iallafall tagit kort på skalen :) Jag har nyss duschat så nu sitter jag i shorts och t-shirt.
På idrotten har vi fått i uppgift att skriva vad vi äter i en vecka och hur vi tränar i 2 veckor så jag har suttit och skrivit i det i min fina rosa och svarta kalender. Jag har bara skrivit sen i måndags så jag har lite kvar att göra. Jag har faktiskt ingenting att skriva om, känner mig inte så pigg just nu så det får bli ett ganska kort inlägg. Jag skriver kanske sen innan jag går och lägger mig annars gör jag nog det imorgon.

Här sitter jag osminkad och håret uppsatt i en turban, kan man bli finare? ;)



Här är bild på båda skalen! :) (I verkligheten är färgen på det lila skalet ljusare och finare)





25-04-2012

Hej på er! :)

Jag vet att jag inte skrev igår men helt ärligt så orkade jag faktiskt inte. Jag har varit väldigt trött de senaste dagarna så jag har inte orkat göra så mycket.

Igår hände inget roligt, jag var i skolan, efter skolan åkte jag hem. Fast en rolig sak var att jag hade fått hem ena iphoneskalet! :D Sen hände inte så mycket mer igår.

Idag har jag varit i skolan. Först var allt normalt fast sen skulle vi på en föreläsning som heter "underbara undomar" och årets tema var ungdomar och cannabis. Det var roligt att titta på och lärorikt! Efter det slutade vi klockan 13:30 ungefär. Innan jag åkte hem gick jag med Ricci till subway och köpte med mig där ifrån. Jag åt ingen lunch så då tog jag det istället. Vid 14:30 tog jag bussen hem och då såg jag att det andra iphoneskalet också hade kommit! :D Jag tar kort på dom sen och lägger upp :) Sen dess har jag sett på big brother och suttit vid datan.

Jag skriver igen lite senare. Hejdå!

Coca cola och popcorn!

Den senast jag skrev har jag ätit mat, suttit vid datan och sett på friends with benefits, en riktigt bra film faktiskt så jag rekommenderar den! Till filmen hade jag chips och cola, gott!

Nu måste jag göra mig i ordning och sova, jag skriver mer imorgon! God natt!

Förlåt att det blir tråkiga iPhone bilder men jag har inte tid att fixa allt med kameran plus att jag skriver från mobilen så det blir lättast!


Förslag?

Hej!
Idag har jag ju gått i skolan som vanligt :( inte kul men måste göras... Efter skolan åkte jag hem till Linus för Mattias var där och sen åkte vi hem med mamma. Jag kom hem för en liten stund sen och har tagit lite kort och suttit vid datan sen dess. Imorgon ska jag till skolan först och sen efter skolan ska jag gymma med Erica så jag vet inte riktigt när jag kommer hem fast det borde bli den vanliga tiden ungefär.

Jag har lite svårt att komma på vad jag ska skriva om så är det något ni vill veta eller ha bild på så kan ni ju kommentera det eller skriva till mig på facebook! Skulle vara riktigt kul att få lite förslag så att det blir roligare att läsa :)

Jag uppdaterar förhoppningsvis senare igen, hejdå sålänge!

Dagens outfit: Skjorta: Cubus, Shorts: Cubus, Tights: ?



Här är en bild på den av mina väskor jag använder mest också:


Nytt

Hejsan!
Nu är jag hemma. Jag kom hem för ett tag sen, direkt när jag kom hem åt jag mat. Efter maten började jag kolla på iphone-skal, jag hann inte titta klart för vi va tvugna att åka till stallet men det är kul! Leo är så söt! När vi kom hem från stallet igen tittade jag lite mer på iphone-skal och sen beställde jag två skal+ 5 skärmskydd. Efter det gick jag och duschade och blev nyss klar så nu sitter jag i sängen med myskläder. Det är så skönt på kvällen! :)

Jag har också tagit kort på det jag köpte i fredags så det får ni se lite längre ner. Nu har jag inte så mycket mer att skriva utom att det är skola och jag längtar så mycket! Eller?... ;) Nej jag orkar faktiskt inte gå till skolan men jag måste väl ändå :(

Aja ha det bra, puss o kram hejdå!

Här får ni bilder på iphone-skalen:




Här är bilder på det jag köpte i fredags:


Shorts från cubus, 99:-


Skjorta från cubus, 29:-

Skola imorgon..

Halloj!
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Jag ska berätta lite vad jag har gjort den här helgen. I fredags var jag i skolan först och efter det gick jag på stan med Ricci. Jag visar allt jag köpte sen för jag är hemma hos en kompis. Sen åkte jag väl hem och var bara hemma och tråkade hela tiden.

Vid lunch igår kom farmor, farfar, min faster och två av mina kusiner hem till oss, det var kul att träffa dom igen :) en stund efter att dom hade åkt så åkte jag och mattias hem till en av hans kompisar och vi är fortfarande här.

I helgen som kommer ska jag åka hem till min faster och kusinerna, jag åker dit på fredan och kommer hem på tisdan så det blir kanske inte så jättebra uppdatering den helgen, men ni klarar er nog ;)

Det var väl allt jag hade och säga. Hoppas ni har haft en bra helg, hejdå!

Fredagens outfit: kavaj- har jag fått, linne- outlet i New York, byxor- Gina tricot.


Fredag imorgon!

Ny sitter jag i min säng med datan. Ovanligt, hehe ;) idag började ju skolan med nationellt prov i engelska, det gick väl någorlunda bra tror jag :) efter skolan gick jag och Ricci på stan och tittade på saker som jag förhoppningsvis ska köpa imorgon. Jag och Ricci ska gå på stan imorgon med så det kommer nog inte bli så bra uppdatering tror jag. Imorgon är det ju fredag igen och det är så skönt, den här veckan har faktiskt gått väldigt snabbt tycker jag, fast jag har varit sjukt trött hela veckan så på lördag får jag äntligen sova ut ordentligt.

Jag längtar till sommaren!!!!!! Kan det inte bli varmt nu? Jag vill gå runt i shorts nu men nej då ska det vara kallt så att man fryser ihjäl...

Jaja nu ska jag sluta gnälla, det här blir nog sista inlägget för idag så då hörs vi imorgon. Hejdå!

Dagens outfit:


Rosa

Nu har jag målat klart naglarna så här får ni en bild. Som ni ser blev det rosa!


Målar naglarna

Jag har precis duschat och har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Jag håller just nu på att måla naglarna, jag lägger upp bild på det sen när jag är klar.
Juste i förra inlägget tänkte jag skriva en sak men glömde tydligen bort det :P Jag skrev ju förut att jag preliminärt kom in på ekonomi och det gjorde Julia (http://juliastuxberg.blogg.se/) också! Så vi hoppas på att vi får hamna i samma klass om båda kommer in! :) Just nu längtar jag så mycket till gymnasiet, jag är så trött på grundskolan! På gymnasiet får man iallafall bestämma själv vilken linje man vill gå och därför vad man ska hålla på med. Den linjen man kommer in på bestämmer ju lixom hela ens framtid! :O

Det här inlägget blev inte så roligt, och jag har inget mer att skriva. Har tyvär ingen bild att ladda upp just nu heller men jag lägger upp en bild på nagellacket senare! :)

Ha det bra! Hejdå!

Big brother

Jag har varit sjukt trött hela dan, vet inte riktigt vad det beror på, kändes som att dom flesta va väldigt trötta idag faktiskt :P Jag ska väl berätta lite om min dag då, imorse började jag med att gå upp (inte så konstigt kanske ;)) Jag har väldigt svårt att gå upp på morgonen för jag är väldigt morgontrött, jag är verkligen inte en morgonmänniska... När jag hade gjort mig i ordning gick jag till bussen och sen var jag i skolan, kanske inte så roligt att höra om skolan. När jag kom hem satte jag mig och kollade på big brother och det gjorde jag tills maten var klar, då åt jag och nu sitter jag här och skriver :)
Imorgon börjar skolan med slöjd och efter det har vi nationellt prov i engelska fram till lunch sen har vi spanska och sen slutar vi så det blir inte en lång dag. Jag har köpt en lokaflaska och en marabou choklad till provet, för det är så långt. Vi ska göra prov från kvart i 9 till lite innan 12. Efter skolan ska jag nog gå på stan med Ricci och sen åka hem. Imorgon kväll kommer mamma hem från fastlandet också så det ska bli kul :)




Dagens outfit: Tjocktröja: Vet inte?, Linne: GinaTricot, Jeans: GinaTricot, Skor: Din sko

2012

Jag har funderat på en sak, tänk om världen skulle gå under nu 2012. Om någon visste det skulle jag på ett stt vilja få reda på det men på ett sätt inte. Jag vill ju veta eftersom då kan jag göra det jag vill med sista delen av mitt liv. Bara leva livet varje dag som det kommer. Men ändå så vill jag ju inte ha ett datum för när jag ska dö. Jag vill inte veta i förtid när jag ska dö för det kommer bara bli jobbigt. Det är sånna här saker som får mig att fundera på döden egentligen. Jag är inte rädd för att dö men jag är lite rädd för vad som kommer hända efter. Ingen vet ju lixom, ingen har återvänt från dom döda några år senare och berättat vad dom har varit med om. Jag tror att det skrämmer dom flesta människorna. Eftersom nästan alla tänker omkring saker och saker vi inte vet något om skrämmer oss.
Egentligen var det inte det jag hade tänkt att skriva men men, så kan det gå :P Jag tänkte egentligen skriva att jag snart ska gå och lägga mig så det kommer inte bli något mer inlägg efter detta idag men imorgon så skriver jag igen, som vanligt :) Vi får se om jag har tid att skriva något under dan annars gör jag det när jag kommer hem efter skolan!

God natt och ha det så bra! :)

Juste igår fick vi hem porträttfoto på mig och klassens spexfoto! Här är två bilder på det. (Det är lite svårt att ta kort med kamera på foto om det är dåligt ljus det är därför bilderna inte är dom bästa)

Spexfotot

porträttfotot

Här kommer en bild på kvällens outfit också ;)


Avicii

Halloj!
Jag vet att jag inte är så bra på att uppdatera! Jag försöker iallafall... Imorse så försov jag mig såklart -.- Det är typiskt mig, försover mig ganska ofta fast jag hinner oftast till skolan i tid ändå :) Skolan var rätt tråkigt (som vanligt) Fast idag hände faktiskt en väldigt rolig sak! Vi fick reda på om vi kom in på det gymnasiet vi ville preliminärt, och jag gjorde det! :D som jag har sagt förut sökte jag ju till ekonomi-ekonomi och nu är jag så glad och lättad :) Det är ju fortfarande inte 100% säkert fast väldigt stor chans!

Vid halv fem kom jag hem ungefär. Då gick jag och vilade, efter det gick jag och lagade mat till familjen. Det blev väldigt gott om jag får säga det själv! ;) Jag har suttit och tittat på iphoneskal nu en stund och kan inte bestämma mig för vilket jag vill ha, har ju haft min iphone ett litet tag nu så jag känner att det börjar bli dax att skaffa ett skal till den :) Nu sitter jag inne på mitt rum med datan i knät och lyssnar på avicii samtidigt som jag skriver. Jag uppdaterar senare igen.

Såhär snygg är jag när jag sitter vid datan oc gör duckface ;)

Blev knockad av Leo för någon vecka sen när jag var i stallet så jag fick ett sår på läppen :( fast det är borta nu :)


Inte så bra bilder för dom är tagna med mobilen.

16-04-2012

Hej!
Nu var det ett tag sen jag skrev senast. Jag har inte haft tid eller ork. I lördags kväll åkte jag hem till en av min brorsas kompisar och där var jag, min brorsa och tre av hans kompisar. Det var väldigt trevligt :) Vi gjorde inte så mycket, satt vid datan, kollade på film och lite sånt. Vi somnade vid 5-6 på morgonen och jag vaknade väldigt sent, typ vid ett fast dom andra sov till två så jag var vaken ett tag innan. Vi åkte där ifrån vid 3 på dan ungefär och då var jag så trött att jag inte orkade uppdatera.
Idag var jag i skolan först, rätt jobbigt att komma tillbaka dit och jobba efter en veckas lov fast det var ändå roligt att träffa kompisar :) Efter skolan förljde Erica med mig hem och vi satt vid datan och pratade. Hon åkte hem för en timme sen och sen dess har jag fixat lite och nu sitter jag här och skriver ett inlägg. Jag ska snart gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon, ska upp redan vid halv sex -.-

Förhoppningsvis skriver jag imorgon igen, ni får ha det bra sålänge, hejdå!




Jag saknar thailand så otroligt mycket just nu, är trött på det kalla vädret här i Sverige. Bilderna är tagna i thailand jullovet 2011 :)

Sen uppdatering

Förlåt att jag inte har skrivit tidigare men jag har inte haft tid. Jag åkte hem från Ricci vid halv ett, en liten stund efter jag hade kommit hem kom farmor och farfar hem till oss och var där ett tag. När dom åkte, åkte vi direkt till bro-rakan och tittade på bilar som körde. Där har vi varit tills nu och nu ska vi handla :) jag gör ett inlägg lite senare igen :)

Här får ni en bild på mig innan spexfotot, varåt tema var zombies så jag var väldigt "fin" ;)


Hemma hos Ricci

Är hemma hos Ricci nu :) vi ser på tv och äter godis, sen jag kom hit har vi ätit popcorn, pratat och skrattat väldigt mycket :D alltid när vi är med varann skrattar vi typ hela tiden, alltid kul att träffa henne :)

Imorgon vet jag inte riktig vad jag ska göra, har inte något planerat men hittar nog på något :)
Har inte något mer att skriva nu men jag kanske gör ett till inlägg senare, vi får se :) hejdå!

Ni får nöja er med att det inte finns någon bild för internet är segt så det går inte att ladda upp någon bild :)


Funfunfun

Sitter just nu i bilen och väntar på att mamma ska sluta, hon slutar om 20 minuter. Det regnar ute så jag orkar inte gå runt på stan, jag som hoppades på att det skulle bli varmt nu och så snöade det på påskafton :( nu är det iskallt men jag längtar så mycket till sommaren!

Jag ska åka hem och äta om en stund och efter det ska jag hem till Ricci och sova där, ska bli riktigt trevligt :) vi har köpt godis, dricka och popcorn så vi är redo ;)

Här får ni en bild på mig från imorse :)


Latte

Sitter just nu i gallerian med Ricci och dricker latte, mums :D dom flesta affärerna öppnar inte förren vid 10 så vi får nog sitta här ett tag :p ikväll ska jag förhoppningsvis hem till Ricci och sova där :)

Jag skriver lite senare igen, byebye :)


God natt!

Jag har nyss duschat och ska snart sova. Jag har ju lov nu men ändå måste jag upp tidigt imorgon... Egentligen orkar jag inte men det ska bli kul att träffa Ricci igen så det är värt det! Just nu sitter jag i sängen som vanligt ;) och skriver ett inlägg från mobilen. Det här inlägget blir inte så roligt för jag har inget att skriva om så god natt :) jag skriver mer imorgon igen!

För att det ska bli lite roligare bjuder jag på en bild som är tagen för någon vecka sedan.

 

 


Tråkigt

Sitter just nu med datan i knät i sängen och dricker påskmust. Jag kom nyss hem efter att ha lämnat Sarah vid bussen och sen åkt till stallet. När vi va i stallet så mockade vi först och sen tog vi in hästarna, inte så intressant...
Idag har varit en sån dag när jag inte orkar klä på mig ordentliga kläder eller något sånt. Jag har haft en stor tröja och mjukisbyxor hela dan, fast det kan vara riktigt skönt ibland. Att slippa tänka på massa sånt. Imorgon måste jag upp halv sju -.- för vid halv åtta ska jag åka in till stan och träffa Ricci. Vi ska gå på stan ett tag och sen får vi se vad som händer. Vi ska kanske sova hemma hos henne eller mig :)

Nu har jag väl inget mer att skriva om så jag kanske lägger upp ett till inlägg senare eller så gör jag det imorgon, vi får se :)


För att det inte ska bli för tråkigt så bjuder jag på en mobilbild ;)

A long long time ago...

Hej!
Nu var det riktigt länge sen jag bloggade senast, hehe. Jag har inte riktigt orkat blogga och har inte haft lust helt enkelt. Jag vill inte känna behov av att blogga så jag gör det när jag känner för det helt enkelt. Det är kanske inte så kul att läsa när jag inte skriver något så jag får väl försöka att göra inlägg lite oftare ;)

Det har hänt väldigt mycket sen senast jag bloggade så jag tänker inte skriva allt. Jag kan iallafall skriva om de senaste dagarna :) I förrgår åkte jag och min kusin hem till mig efter att jag varit hemma hos henne i några dagar. Hon ville förlja med hem till mig så det gjorde hon. Igår såg vi på Pirates of the carribean 4 i 3D, för vi har en 3D-tv hemma :) Efter det gick vi ut och tog massa kort och efter det gjorde vi inte så mycket mer :) Idag har vi också tagit massa kort i ett par timmar. Vi åt billys pizza till lunch och nu sitter jag och skriver här medans Sarah (min kusin) tittar på. Hon ska åka hem senare ikväll och imorgon ska jag träffa Ricci :)

En bild på mig i 3D glasögonen. Så vacker...


Här kommer några bilder från våran fotorunda :)















Målade naglarna i en fin färg också!